![]() |
![]() |
|||||||||||||||
![]()
![]() ![]() |
#
Helaas kan ik het recept van Ingelein dat te vinden is op in de leden-recepten- forums: recepten voor 2011 - niet open krijgen en omhoog zetten.
Het staat ergens halverwege de pagina d.d. december 2013. Er staan 238 reacties onder en daardoor wil het niet open.
Gelukkig had ik het ooit opgeslagen en dat komt nu mooi uit.
Lijnzaad-amandelcrackers (recept is van Ingelein) 50 gram gebroken lijnzaad
50 gram amandelmeel
20 gram parmazaanse/geraspte kaas
1 ei - rauw
snufje zout
Alles door elkaar mengen en dun uitstrijken op bakpapier.
(ik doe er plastic vershoudfolie over en dan met de deegroller erover). In 6 of 9 stukken (ligt eraan hoe groot je de crackers wilt hebben) Ca. 20 minuten in de over 180 graden. omdraaien en nog even 10 minuutjes de oven in.
Met de baktijd moet je een beetje ervaring op doen. Ik zet de oven nu nog maar op 160 graden en dan een half uurtje anders gaat het bij mij te hard.
Is net knackebrod. Lekker dik beleggen.
Totaal: 690 kcal. / 33,4 eiwit / 9,96 KH / 51 vet
recept en ook de opmerkingen zijn van van Ingelein
|
|||||||||||||||