Gratis afvallen

Blog

Recente artikelen over afslanken & gezondheid

Bekijk alle blogberichten »

Gewoon en gezond slank

Mijn eigen verhaal: ik was te zwaar

Jeroen van Egmond

Wil jij in 10 weken je streefgewicht behalen? Of langer (en meer) succesvol afslanken? Dat kan. Mijn naam is Jeroen van Egmond en samen met mijn team ga ik je helpen! Maar eerst help ik een sprookje uit de wereld: wonderdi�ten en magische middelen bestaan niet. Duurzaam jouw ideale gewicht bereiken, vereist vooral common sense: gew��n gezond doen. Alleen: we zijn door alle voedingshypes vergeten hoe je dat doet. Mijn doel is: heel Nederland op een gezond gewicht krijgen, vandaar ook de titel van mijn boek en deze site.

Ik pleit voor: gezond en op een normale wijze op je streefgewicht komen. Ik weet het, ik ga daarmee in tegen de trend van elke maand een nieuwe �revolutionaire� methode (al dan niet met tarwegrassapjes). Waarom? Omdat ik weet dat deze methode w�l werkt. Al duizenden mensen zijn via mijn methode duurzaam afgevallen, waaronder ikzelf. Mijn boek bewijst dat ook jij op een supergezonde en makkelijke manier manier slank kunt worden. Extra fijn: ons programma is nu vertaald in heerlijke recepten, zodat ook jij er thuis mee aan de slag kunt. Gezond, gemakkelijk, om van te genieten en vooral: gewoon.Boek Afvallen met Nederland

Het 10 weken-gezond slank programma voor jouw streefgewicht

Ook jij kunt op je streefgewicht komen

7 tot 12 kilo verliezen in 10 weken tijd

In het kookboek vindt je voor 10-weken aan recepten, beweegoefeningen en nog heel veel meer informatie om op jouw streefgewicht te komen. Nu verkrijgbaar in de boekhandel en te bestellen op deze website.

Bestel het boek » Lees het verhaal van Jeroen »
Over de afslankmethode

'Mijn doel is om heel Nederland op een gezond gewicht te krijgen!' 5 pijlers Afvallen met Nederland

Samen met het team van experts (Lucinda & Louis) heb ik h�t 10-weken-gezond-slankprogramma geschreven voor jouw streefgewicht. Dit dieetboek en programma geeft jou 5 handvatten die je nodig hebt om gezond en gewoon slank te worden.

Meer weten wat de 5 handvatten voor jou betekenen »

eten

Gezonde recepten

bewegen

Met video's

educatie

Voedingskennis

motivatie

Met coachingprogramma

omgeving

Betrokken community

Al 512.893 mensen doen mee en zijn kilo’s afgevallen
met ons makkelijke en effectieve dieetprogramma.

Lees hier hoe jij ook blijvend kan afvallen »

Hoeveel calorie�n heb jij per dag nodig?


programma

Het meest complete dieetprogramma van Nederland

Download nu de gratis app en ontvanghet Eiwitdieet Basishandboek gratis!

Boek Afvallen met Nederland

Gratis weekschema downloaden

Download nu gratis het Weekschema In dit 39 pagina tellend boekje vind je recepten, oefeningen en informatie om succesvol af te vallen!

Bestel het boek » Download je schema »
Zo werkt het dieet


1.
Eetpatroon

2.
Afvallen

3.
Levensstijl

4.
Stabiliteit

Ervaringen en meningen van onze leden en gebruikers

Ik ben 20 kilo afgevallen met dit geweldige dieët. Bedankt!


Anja

Geweldig! Ik ben jullie eeuwig dankbaar!


Gerda

Ik kan weer genieten van een ijsje zonder aan te komen!


Alicia

Voor de privacy van onze leden hebben wij niet hun daadwerkelijke foto geplaatst.

Waarom werkt dit dieet wel?

Hoe werkt het?

Als je gaat afvallen met welk dieet dan ook dan kan je dit maar voor een beperkte tijd doen of voor langere tijd onder professionele begeleiding. De meeste diëten baseren zich op minder eten en weglaten van voedingsstoffen zodat je minder calorieën binnen krijgt en dus je reserves gaat verbranden. Om af te vallen moet je dus meer verbranden dan dat je dagelijks binnen krijgt. Elk dieet is succesvol in zijn eigen manier. De afslankmethode probeert je op een natuurlijke manier fit, slank en gezond te laten worden.

Hoeveel val ik per week af?

Met het eiwitdieet valt men gemiddeld één kilo per week af, uiteraard is dat van heel veel factoren afhankelijk. In de praktijk blijkt soms dat mensen méér gewicht verliezen; drie kilo of meer in de eerste week is geen uitzondering, maar dat is vaak ook een verlies van vocht. Neem bij problemen of vragen altijd contact op met een deskundige, je huisarts of diëtist.

BMI lager dan 25?

De BMI (Body Mass Index) is een maat om te kijken of je een gezond gewicht hebt. De BMI wordt berekend door je gewicht in kilogrammen te delen door je lengte maal je lengte (=lengte in meters in het kwadraat). Een BMI boven 25 wordt al overgewicht genoemd.

Ik heb mijn streefgewicht bereikt, wat nu?

Gefeliciteerd! En nu is het de uitdaging om niet terug te vallen in je oude eetpatroon en leefstijl! Blijf voldoende bewegen en je eetgedrag in de gaten houden. Voeg langzaam weer gezonde koolhydraten toe aan je dieet. Kies bij voorkeur voor volkoren producten, fruit en magere zuivelproducten. Het kan zijn dat je de eerste week wat extra aankomt door het stapelen van koolhydraten en water in je glycogeenvoorraad. Dit is normaal tot ongeveer 2 kilo.

Met de 4 fasen kan ook jij op je streefgewicht komen!

Afvallen is niet gemakkelijk, dat snappen wij, en daarom hebben we 4 fasen ontwikkeld om jouw succesgewicht te behalen zonder hongergevoel. Het dieet is gebaseerd op een koolhydraatarm, eiwitverrijkt dieet, vergelijkbaar met het Dr Frank of Atkins dieet, maar dan completer. Je valt makkelijker af door het gebruik van eiwitten al dan niet in combinatie met koolhydraatarme voeding. Het voordeel van eiwitten is dat deze een vol gevoel geven, waardoor je geen hongergevoel hebt en deze zorgen voor minder verlies van je spiermassa.

Waarom het werkt »

Meld je aan en ontvang een gratis recepten e-book!

Gratis afvallen