SpringTime � | ![]() |
|||||||||||||
![]()
|
Rodelinzencurry met kokos:
In fase 2 mag men weer meer kh., toevoegen, zoals bonen en peulvruchten, vol met eiwitten en de goede koolhydraten
Volgens Dr. Frank moeten we ook linzen eten zei hij laatst op de t.v.
Vegetarisch hoofdgerecht Aantal personen: 4
INGREDI�NTEN: 1 el olijfolie 1 ui, gesnipperd � el rodecurrypasta (of meer naar smaak) 1 blik kokosmelk 1 blik tomatenblokjes 300 g rode linzen handvol verse koriander
BEREIDING:
Verwarm de olie op laag vuur in een (soep)pan en fruit de ui. Roer de currypasta erdoor en laat even meebakken. Doe de kokosmelk erbij, roer goed en laat 3 min inkoken. Voeg tomatenblokjes en linzen toe. Breng op smaak met zout en peper en laat nog 20 min sudderen, terwijl je af en toe roert. Proef of er nog zout of peper bij moet. Schep in kommen en bestrooi met koriander. Geef er kh-arm brood bij, of schepje witte rijst.
Voedingswaarden pp: 437 Kcal., 17 Eiw., 41 Kh., 21 Vet.
Bron:Elle + aanpassingen naar EKPW
ZIE OOK:
GARNALENCURRY MET TOMATEN [snelrecept.]
GARNALENCURRY UIT GOA / of met stevige vis
MAKKELIJKE GROENTECURRY: Gordon Ramsay met video Pangasiusfilet met RabarberCurry [ fase 1 ]
VISCURRY MET GEMBER EN KORIANDER
OF: Alle Curry Gerechten van SpringTime�
CULINAIR KOKEN MET SPRINGTIME [alle recepten]*** Succes, SpringTime. |
|||||||||||||