Aikes | ![]() |
|||||||||||
![]()
|
Sperziebonensalade met cocos en peper: 4pers
300 gr sperziebonen (beetgaar koken) 1 rode ui 200 gr tauge veldsla (2 zakjes)
Dressing:
2 eetl. zonnebloemolie 1 teentje knoflook 1 theelepel gemberpoeder 1 kleine rode peper 2 eetl. gedroogde kokos 1 eetl. bruine azijn(balsamico) 4 eetl. water
Bereiding Dressing;
Olie verwarmen in een pannetje, de knoflook en peper toeveogen en even aanfruiten. Azijn toevoegen samen met de gember en cocos. Even doorverwarmen en het geheel afblussen met het water. Let op het is vrij weinig maar wel sterk van smaak. |
|||||||||||
Schrijf je gratis in en download direct het Premium recepten eBook. Krijg ook advies op maat om aan het dieetprogramma te kunnen deelnemen.
Dit motivatieprogramma, met een waarde van bijna 60,- euro, is voor Premium-leden gratis. Begin dus nu!
Om je een extra steuntje in de rug te geven, krijg je ook het Eiwitdieet Basishandboek met handige informatie over het dieet.